DAGENS MENY:
Forrett:
Lettsaltet torsk, hummer reduksjon, rødbetchips og kjørvel.
Hjemmebakt brød og pisket smør
Allergener: gluten, skalldyr,laktose,fisk
125,-
Hovedrett:
Helstekt ytrefilet, smørstekt grønn asparges, gulrotpuré, ovnsbakte nypoteter med persille og peppersaus
Allergener: sulfit,laktose
335,-
Dessert:
Sommerlig Suppe på friske bær med vanilje muffins
og sorbet
Allergener: gluten, laktose
105,-
FULL 3-RETTER: 535,-
Vi tilpasser rettene for barn under 12år.
30%rabatt på kuvertprisen
OBS:
Vi kan kun ta imot gjester som har forhåndsbestilt!
Reserver på vår facebookside ellersend oss en epost: post@herredshuset.no eller ring oss 40002311
-Meld inn allergener i forkant-
*Matservering fra 16.00-18.00*
*Kun bordbestilling*
*Vi tar kun kort eller vipps*